adres gegevens
 

Disclaimer
Onze website wordt met veel zorg en aandacht gemaakt. Het kan soms voorkomen dat een bepaald artikel niet meer leverbaar is. De foto’s zijn beschikbaar gesteld door leveranciers of door ons zelf gemaakt. Het kan voorkomen dat kleuren en uitvoeringen soms afwijken van de werkelijkheid. Dat is helaas niet te voorkomen. Alle prijzen op de site zijn vermeld inclusief BTW en zijn geldig tot nader order en kunnen zonder opgaaf van redenen worden gewijzigd. Speciale aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Prijs-, zet- en drukfouten voorbehouden.

Als u een ‘link’ naar onze site wilt opnemen verzoeken wij u dit vooraf te overleggen.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van fax, druk, fotokopie of op andere wijze zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van De Salamander.

Indien u persoonlijke gegevens aan ons verstrekt worden deze opgenomen in een bestand en kunnen deze gebruikt worden voor administratieve en commerciële doeleinden, bijvoorbeeld om u op de hoogte te brengen van acties en aanbiedingen. Als u uit ons bestand verwijderd wilt worden, verzoeken wij u dit via de e-mail aan ons te laten weten. 
webdesign: webtogether